Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Beetle Publishing
Hindustanvej 7
2300 København S
CVR nr.: 40279458
Telefon: 25288619
E-mail: kontakt@knirke.com

BESTILLING
Webshoppen på Knirke.com er åben 24 timer i døgnet. Webstedet kan midlertidigt være nede under vedligeholdelse.
Du skal være fyldt 18 år og have et gyldigt kreditkort for at handle på vores webshop. Hvis du ikke er fyldt 18 år endnu, kan du få en på 18 år eller over til at handle for dig.
Når en vare er lagt i kurven, og du har indtastet dine kreditkortoplysninger og klikker på knappen Godkend ordre, har du lavet en bindende aftale på købet af dine varer. På dette tidspunkt er din ordre stadig underlagt vores accept. Når vi har accepteret din ordre, vil vi få en tilladelse fra dit kreditkortselskab for beløbet på ordren. 
Vi trækker ikke penge fra dit kort på dette tidspunkt, men beløbet kan reserveres på din konto. Dette er en normal proces med banker og kreditkortselskaber. Hvis dit kreditkort ikke er godkendt, vil din ordre ikke blive behandlet yderligere, og vi kontakter dig via e-mail med yderligere oplysninger. 
Direkte efter at du har godkendt din bestilling, vil du modtage en bekræftelses-e-mail. 

BETALING
På Knirke.com kan du betale med Dankort, Visa, Mastercard og bankoverførsel.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. 
Hjemmesiden bruger følgende Danske kroner (DKK) til prissætning.
Beetle Publishing benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder, at dine data er sikret og ikke kan læses af andre udefrakommende.

LEVERING
Beetle Publishing afsender varer med et af følgende fragtselskaber; GLS, DAO eller Postnord.
Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen, medmindre andet er aftalt.
Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage. Beetle Publishing tager forbehold for, at der kan forekomme forsinkelser hos fragtselskabet.
Du vil kunne vælge mellem at få pakken sendt til en pakkeboks eller til din privatadresse.
Du vil modtage en e-mail med forsendelsesoplysninger, når din pakke er på vej. Vi sender pakker i hele Danmark undtagen Færøerne og Grønland. Vi sender ikke ordrer til udlandet, medmindre dette aftales specifikt.

VAREMÆRKE OG OPHAVSRET 
Alt indhold på denne webshop er beskyttet af internationale love om ophavsret og varemærker. Du må ikke bruge produktdesign, produktnavne eller varemærker, der præsenteres på denne side uden forudgående skriftligt samtykke fra Beetle Publishing. Disse vilkår og betingelser er underlagt dansk lovgivning og enhver tvist vedrørende dette website, dets tjenester eller vilkår og betingelser skal afklares af domstole i Danmark. 

REKLAMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Beetle Publishing vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

RETURRET
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Vær opmærksom på, at der ikke må være slitage på varen, hvis den skal byttes, da dette formindsker værdien af varen.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@knirke.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, at vi har modtaget den retur.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Beetle Publishing
Hindustanvej 7
2300 København S
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

KLAGEMULIGHEDER
En klage over en vare kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@knirke.com

Scroll to Top